Никоя от колите с таргет група тъпите путки не ме и няма да ме кефи. Но това нещо освен всичко има всички предпоставки за грандиозен пазарен провал.
Известие
Collapse
No announcement yet.
МиТо при представителя в София?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеНикоя от колите с таргет група тъпите путки не ме и няма да ме кефи. Но това нещо освен всичко има всички предпоставки за грандиозен пазарен провал.Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Не съм полудел бе баце, ама не мога да се кефя на нещо тип Опел Тигра. Тва може би е първата Алфа, за която категорично казвам, че не ми харесва.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеНе съм полудел бе баце, ама не мога да се кефя на нещо тип Опел Тигра. Тва може би е първата Алфа, за която категорично казвам, че не ми харесва.
Като цяло на мен ми прилича на видоизменена 8С, но все пак със запазен дух...145, 1.6 boxer
156, 2.4 JTD - ex
Giulietta, 2.0 JTDm
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеНе съм полудел бе баце, ама не мога да се кефя на нещо тип Опел Тигра. Тва може би е първата Алфа, за която категорично казвам, че не ми харесва.
Колата не е лоша, все пак за теб хубава Алфа е 159
За мен са почти всички безАрна, но не се пали.
Вчера видях колата на живо и искам да ти кажа, че хич не е зле. Аз лично си падам по малки коли, не знам защо, и ми харесват - Гранде пунто, Корса 2007, МиТо и т.н. Но ако всички бяхме с твоя вкус, нямаше да е интересноsigpic
Comment
-
хехехехе, недей така, все още не съм я докарал дотам, че душевното ми спокойствие да зависи от един модел. Само си казвам мнението и имам лошото предчувствие, че ще се окаже вярно. Но както вече казах, към тоя тип автомоили съм предубеден, дано не се окажа прав за пазарната съдба на изродчето
.
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Comment
-
За пореден път се убеждавам че угодия нема. Преди се мрънкаше по форума, че понеже е под шапката на Фиат и не се разработвали достатъчно нови модели съответно развитието на Алфа не вървяло и сега вече имаме нов модел в сегмент в който никога не сме имали при това с Турбо Бензина двигатели и пак сте недоволни.
П.с. Само да попитам "спецовете" по дизайна да ме ориентират какъв трябва да бъде той на един автомобил с размерите на МиТо, че да ви хареса???98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...
Comment
-
Не моем разберем що толкова се впрягате? Просто въпрос на вкус...Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
Comment
-
Първоначално публикувано от MONI Покажи съобщениеЗа пореден път се убеждавам че угодия нема. Преди се мрънкаше по форума, че понеже е под шапката на Фиат и не се разработвали достатъчно нови модели съответно развитието на Алфа не вървяло и сега вече имаме нов модел в сегмент в който никога не сме имали при това с Турбо Бензина двигатели и пак сте недоволни.
П.с. Само да попитам "спецовете" по дизайна да ме ориентират какъв трябва да бъде той на един автомобил с размерите на МиТо, че да ви хареса???
ще ти нарисувам нещо ако се засечем някога на живо да видиш как примерно може да изглеждаsigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениеда не изглежда като ритнат от пред, и недей толкова да се впрягаш наистина ..
ще ти нарисувам нещо ако се засечем някога на живо да видиш как примерно може да изглежда98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...
Comment
-
Гърция добре...но ако имаш парите кеш
ако ще взимаш на лизинг става сложно
Comment
-
Само си чешете езиците, като имаш пара има Мито, няма пара няма Мито, 159, Brеra и т.н.
Гледах скоро, че Грандепунтото Абрат в Мобилето е 15000 Евра, при положение че беше 20000 така че цените се определят според търсенето. Лично мен цена, която е над 30000 лв за модела ми се струва скъпо за средно оборудавне, а то и новата Делта започва от 20000Евро, това е положението. Трябва да работиме повече"BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
Opel Astra J GTC
Comment
-
няма да е това цената колеги .... Като излезе Пежо 207 купихме едно служебно супер базов модел и цената му беше 29 500лв. има само климатик. В момента 207 с средно ниво на обурудване и то доста добро вкл. бели циферблати 4ел стъкла централно аларма климатроник мп3 плеяр джанти халогени металик боя ...... по удобни седалки таблото не е от пласмаса и много други джаджи е 23 000лв. а 31 000 е топ вариянта 1,6 турбо ..... та имам в предвид че на МиТо то няма да му е това цената ще има корекция надолу тъи че да не го оплюваме да не стане като с 207 -23 000лв. почти топ вариянт. Смешничка е количката но ако падне цената на 25 000лв. с прилично обурудване си е доста добреAlfa Romeo 145 1.6 Boxer - няма я вече
Alfa Romeo 155 1,8 8v T.spark - няма я вече
Alfa Romeo 145 1.4 16v
BMW 520i E39
Comment
-
Първоначално публикувано от bushiDO Покажи съобщениеедин въпрос, към тези, които оплюват MiTo - коя кола в този клас ви допада повече?
Мито е малък, дамски автомобил с подчертан спортен характер, особено с "миксеровите" двигатели.
Просто цената се доближава до цената на 159-ката, която не е толкова стар модел, а при това е два класо по голяма.
Едит: Купето на 2005г. Alfaromeo GT стартира с цена на сайта 48360, базово оборудване и без отстъпки, ако изобщо е актуална информацията.Last edited by georgyg; d.m.y г., 20:18."BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
Opel Astra J GTC
Comment
Comment